speaker-info

Jelle de Kuijper

Jelle is al meerdere jaren bekend met Blockchain en Cryptocurrencies. Zijn kracht ligt in het analyseren van de markt met een technische en inhoudelijke blik om zo de winstgevende projecten te vinden. Een perfecte aanvulling op  de IT achtergrond van Tim.

Doordat er vroeger veel minder informatie beschikbaar was over de werking van blockchain, Bitcoin accounts en beurzen heeft hij dit allemaal zelf uit moeten zoeken. Het resultaat na vallen en opstaan is volledige kennis over de volle breedte.

Daarnaast is hij bedreven in het geven van uitleg en presentaties. Gedurende twee universitaire studies heeft hij al ruim tientallen presentaties gegeven. Daarnaast is hij jarenlang gids geweest. Een vloeiend, makkelijk en eenduidige uitleg geven met een persoonlijke benadering is iets wat er ingegoten zit.

‘‘Bitcoin en cryptocurrencies hebben in 2017 een grote opmars gemaakt waarbij het veel media aandacht heeft gehad. Tijdens de rage hebben meerdere personen mij gevraagd hen te introduceren in deze wereld.
Wat mij opviel is dat veel mensen van Bitcoin af weten maar niet begrijpen wat het precies is. Het principe van Blockchain is bij het merendeel onbekend. Het  viel me ook op dat veel mensen blind investeringen maken zonder eerst goed uit te zoeken wáár ze precies in investeren. Zo snel als er winst gemaakt kan worden, zo snel er groot verlies gedraaid kan worden. Ik hoop door middel van onze cursus de mensen veilig op weg te sturen.’’

Mijn sessies

▼ Theorie: Bitcoin, Altcoins, ICO’s en hoe schaf je ze aan? …

Tijdens het eerste deel van de presentatie gaan we in op Bitcoin en de techniek die erachter zit: Blockchain. Tevens praten we over alternatieve munten (Altcoins), Initial Coin offering’s (ICO’s) en hoe je moet onderzoeken welke cryptocurrency een goede investeringspotentie heeft. We sluiten het eerste deel af door na te gaan hoe je ze aanschaft.

MEER LEZEN

▼ Praktisch deel: Beurzen, portemonnee en transacties …

Tijdens het praktische gedeelte gaan we interactief aan de slag. Het is aanbevolen een laptop mee te nemen, dan kun u zelf meedoen! We leren u in het eerste deel navigeren op de sites waar u Crypto kunt kopen met euro’s. Teven gaan we een portemonnee aanmaken en een transactie doen.

MEER LEZEN

▼ Praktisch deel: Belangrijke sites, nieuws filteren…

Tijdens het tweede gedeelte nemen we de belangrijkste sites door die u effectief helpen nieuws filteren, markten analyseren en helpen bij het beoordelen van Cryptocurrency projecten. Daarnaast hebben we nog tijd voor eventuele vragen.

MEER LEZEN