speaker-info

Tim Vos

Tim heeft 7 jaar ervaring in de IT, waarvan 3 jaar bij een grote bank. Door detachering bij verschillende bedrijven heeft hij een zeer brede basis in de Business Intelligence. Met deze kennis in combinatie met interesse op het gebied van Bitcoin en Blockchain heeft hij de wereld van cryptocurrency zich eigen gemaakt.

Door zijn ervaring bij de bank heeft hij geleerd wat de impact van Blockchaintechnologie in het bedrijfsleven kan zijn. Hierbij staan de toepassingsmogelijkheden en toekomst van Blockchain centraal.

‘’Ik weet nog goed de eerste keer dat ik in aanraking kwam met Bitcoin en Cryptocurrency. Ik kwam een vriend (ook IT’er) tegen die ik al een tijd niet meer gesproken had. Het gesprek ging al snel over de winst die hij had gemaakt in de Bitcoin wereld.
Zelf ben ik een persoon die dit soort verhalen met een grote korrel zout neemt maar aandacht was zeker getrokken, vooral nadat hij wat meer over de technologie begon te vertellen.
De dag erop besloot ik toch even wat informatie te zoeken over het onderwerp. Deze interesse liep over in een 8 uur durende zoektocht over alles wat met Bitcoin en cryptocurrency te maken heeft. Persoonlijk geniet ik ervan om met techniek bezig te zijn en vooral mensen en techniek te verbinden. Dus ben jij ook op zoek naar de eerste stap of weet je al wat over Bitcoin/Cryptocurrency maar wil je verder geholpen worden dan sta ik voor je klaar!’’

 

Mijn sessies

▼ Theorie: Opslag van Cryptocurrencies, belasting over Bitcoin en handelen …

In het tweede gedeelte van de presentatie gaan we erop in hoe je Cryptocurrency veilig op kan slaan, de belasting die je erover moet betalen en gaan we het hebben handelen. Wanneer is de beste tijd voor inkoop of verkoop? Welke emoties horen bij het handelen in bitcoin en hoe houd je die onder controle?

MEER LEZEN

▼ Praktisch deel: Beurzen, portemonnee en transacties …

Tijdens het praktische gedeelte gaan we interactief aan de slag. Het is aanbevolen een laptop mee te nemen, dan kun u zelf meedoen! We leren u in het eerste deel navigeren op de sites waar u Crypto kunt kopen met euro’s. Teven gaan we een portemonnee aanmaken en een transactie doen.

MEER LEZEN

▼ Praktisch deel: Belangrijke sites, nieuws filteren…

Tijdens het tweede gedeelte nemen we de belangrijkste sites door die u effectief helpen nieuws filteren, markten analyseren en helpen bij het beoordelen van Cryptocurrency projecten. Daarnaast hebben we nog tijd voor eventuele vragen.

MEER LEZEN